Forum Filmowe PlanetFilm.pl forum filmowe
Maj 18, 2012, 12:38:00 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Jim Carrey  (Przeczytany 1636 razy)
Damien
Bywalec
**

« : Czerwiec 29, 2007, 02:42:41 »

Jako nastolatek uwielbiał stroić miny do lustra. W 10 urodziny urządził dla rodziców - ojca, księgowego Percy Carreya i matki, gospodyni domowej Kathleen - małe przedstawienie. Wygłosił monolog "Hamleta" na wesoło. Interesował się muzyką, grał na saksofonie, uwielbiał czytać. Jego pierwszy "poważny" występ w nocnym klubie w Toronto okazał się... niewypałem. Następne podobały się coraz bardziej. Prawdziwą gwiazdą Carrey został za sprawą filmów z 1994 roku: "Ace Ventura - psi detektyw" i "Maska". Ten kontrowersyjny, uwielbiany lub nienawidzony aktor, ma całkiem spory dorobek: "Batman Forever", "Truman Show", "Człowiek z księżyca" (Złoty Glob), "Ja, Irena i ja", "Grinch - świąt nie będzie" czy "Bruce Wszechmogący".

źródło: filmweb.pl

Chyba jeden z bardziej rozpoznawanych komików na świeci popularnośc zyskał głównei dzieki takim filmom jak Ace Ventura, Maska czy Bruce Wszechmogacy. Z tych filmów jedynie podobała mi się Maska.

adam
Bywalec
**

« Odpowiedz #1 : Lipiec 05, 2007, 06:45:56 »

MOIM ZDANIEM - NAJBARDZIEJ ZABAWNY CZŁOWIEK ŚWIATA... JEST NAJLEPSZY NAPRAWDĘ !!
ŚWIETNA PRACA WŁOŻONA W KOMEDIOWE FILMY... ALE...ALE...
PAMIĘTACIE FILM,,TRUMAN SHOW,,??
TO BYŁA BARDZO POWAŻNA ROLA... TEŻ ZNAKOMICIE WYSZEDŁ!!

edit Naczelny: Nie pisz wielkimi literami...
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!