Forum Filmowe PlanetFilm.pl forum filmowe
Maj 18, 2012, 12:26:45 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Undead  (Przeczytany 1480 razy)
Damien
Bywalec
**

« : Czerwiec 29, 2007, 11:30:33 »

Berkeley jest sympatycznym miasteczkiem, gdzie życie jest radosne a ludzie przyjaźni. Taki stan rzeczy nie będzie jednak trwał wiecznie. Pewnego dnia na miasteczko spada deszcz meteorytów, które niosą ze sobą kosmiczną infekcję zamieniającą ludzi w zombie. Żywym trupom stawia czoła niewielka grupa ludzi...

źródło: filmweb.pl

Tragedia, tak jedenym słowem moge podsumowąc ten film, niby to horror, więcej się podczas niego śmiałem niż bałem. Okropna fabuła, pojawiaja się zombie więc trzba je zabić, bo one zabiją nas. Pomieszanie kilku gatunków, ten głowny bohater (ten z fajną bronią) niby rybak świetnie opanował sztuki walki godne matrixa i połączenia z Maxem Paynem, efektownie rozstrzliwuje kolejnych zombie ktorzy pojawiają się w zasięgu jego super strzelby. Najbardzie rozwaliła mnie końców gdy wszycy złapani zombie zostaja trzymani w ogromnej klatce  smiech

Ogladał ktoś ten żałośny film?

Katiuszka87
Początkujący
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Grudzień 23, 2008, 11:58:45 »

Oglądałam. Faktycznie - żywe trupy to oklepany motyw i trzeba naprawdę odważnego reżysera, żeby próbować sie z nim ponownie zmierzyć. Film na tróję z minusem - sztapma

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!