Forum Filmowe PlanetFilm.pl forum filmowe
Maj 18, 2012, 12:22:10 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Smakosz  (Przeczytany 3411 razy)
Damien
Bywalec
**

« : Czerwiec 29, 2007, 10:36:00 »

Dwoje nastolatków podróżuje drogą międzystanową. Nagle dogania ich stary truck i zaczyna trąbić. Darry zjeżdża mu z drogi, ale ten nie chce wyprzedzić. W końcu mija ich. Nieco dalej zauważają stojący na boku truck, ten sam, który ich tak wystraszył. Obok niego facet w czarnym płaszczu wyrzuca zwłoki do jakiejś rury. Gośc od razu za nimi rusza i rozwala im tył samochodu. Udaje im się umknąć na pole. Truck jakby nigdy nic odjeżdża sobie dalej. Darry namawia Trishe, aby wrócić w tamto miejsce i zobaczyć, czy ktoś tam jeszcze żyje. Okazuje się, że tym budynkiem jest kościół. Obok jest rura. Darry chcąc się bardziej przyjrzeć wpada do niej. Odkrywa tam piwnicę pełną pozszywanych zwłok. Gdy się wydostaje udają się na najbliższą stację beznynową i wzywają policję...lecz ona wiele im nie pomaga...

źródło: filmweb.pl

Muszę przyznac, że mam mieszane uczucia odnośnie tego filmu, z jednej strony bardzo dobry poczatek, wciągająca fabuła, a późneij jednak klapa kiepskie zakończenie, ogólnie druga połowa filmu znacznie poniżej oczekiwań. Tez macie takie odczucia?

Katiuszka87
Początkujący
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Grudzień 23, 2008, 11:59:53 »

Początek rewelacyjny - potem kilka dobrych scen, ale zakończenie rozczarowuje. Chętnie zobaczyłabym kolejne, lepsze rozwinięcia motywu "śmiercionośnej ciężarówki".

murti
Początkujący
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Lipiec 09, 2010, 10:27:55 »

Mnie się podobało. Wydaje mi się, że rezyser był konsekwentny do ostatniego kadru.

marta1313
Początkujący
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : Lipiec 25, 2010, 12:29:27 »

A ja się strasznie zniesmaczyłam. Na drugi dzień nic nie mogłam jeść. :-(

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!