Forum Filmowe PlanetFilm.pl forum filmowe
Maj 18, 2012, 12:10:34 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Piekielna głębia  (Przeczytany 4302 razy)
Damien
Bywalec
**

« : Czerwiec 28, 2007, 02:44:30 »

Doktor Susan McCallister jest szefem laboratorium, w którym prowadzone są badania nad rekinami. Ich celem jest znalezienie lekarstwa na chorobę Alzheimera. Jeden z prowadzonych przez nią programów badawczych budzi kontrowersje. Najnowszy eksperyment polega na wszczepianiu ludzkich tkanek w mózg rekinów mako. Zwierzęta te są wyjątkowo silne. Carter Blake domaga się zaprzestania tego typu eksperymentów. Twierdzi, że wyposażanie zwierząt w dodatkowe zdolności przyniesie nieprzewidywalne rezultaty. Wkrótce jego słowa znajdują potwierdzenie...
źródło: www.filmweb.pl

Widowiskowy film o rekinach, chyba najelpszy film z reikoami po Szczekach (I). Ciekwawa fabuła, jedyny minus to chyba obecnoścw tym filmie Samuel L. Jackson, który jakoś mi nie pasuje do tego typu filmów :/

potworek
Początkujący
*

« Odpowiedz #1 : Maj 15, 2008, 06:34:57 »

Jak oceny dwóch ludzi mogą się różnić ja tego aktora utożsamiam właśnie z tą i podobnymi rolami w filmach akcji thilrami takimi właśnie klimatami. Może ty go po prostu nie lubisz, to się zdarza ja też kilku aktorów nie znoszę, przeszkadzają mi w każdym rodzaju filmów.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!