Forum Filmowe PlanetFilm.pl forum filmowe
Maj 18, 2012, 12:08:15 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Za linią wroga  (Przeczytany 1710 razy)
Damien
Bywalec
**

« : Czerwiec 27, 2007, 10:56:37 »

Widowiskowy film akcji. Pilot amerykańskiej marynarki wojennej zestrzelony zostaje nad terytorium wrogiego państwa. Jego dowódca postanawia złamać rozkazy przełożonych i zorganizować misję ratunkową.

źródło: filmweb.pl

Świetny film, jeden z moich ulubionych, jesli chodzi o filmy akcji. Kiedy kumpel mi go polecał podchodziłem do niego dość niechętnie, myśłalem film wojenny o samolotach ee nie dla mnie, myśłałem, że to coś w stylu Top Gun. Jednak gdy się przełamałem i ogladnąłem go to szybko zmieniłem zdanie, ba byłem zachwycowny. Bardzo dobra gra Owena Wilsona, chyba jego najlepszy film, świente efekty specjalne, sceny gdy rakiety goniły samolot były na prawde zapierajacy dech w piersi.

Polecam ten film wszystkim niezdecydowanym. Na prawde warto.

Logan
Główny Redaktor
Bywalec

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 28, 2007, 11:50:50 »

Oglądałem, jest całkiem ok. Nie pochłonął mnie jednak, ponieważ nie jestem zwolennikiem aktorzyny, grającego główną rolę>>Owen Wilson. Choćby nie wiem jak ciekawy był film, sceny akcji i wszystko to, czym potrafi nakarmić nas "kino" Owen Wilson psuje mi jakąkolwiek radoche z oglądania takiego filmu.  Huh?

Nagminny spam= ban
Tematy i posty smapuj?ce, zostaj? usuwane.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!