Forum Filmowe PlanetFilm.pl forum filmowe
Luty 23, 2012, 12:44:51 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Czego juz nie zobaczymy  (Przeczytany 3985 razy)
Logan
Główny Redaktor
Bywalec

« : Czerwiec 06, 2007, 02:43:18 »

Proponuję ten temat, w celu zebrania tego wszystkiego, czego niestety już nie zobaczymy i czego szczególnie nam brakuje. Zapewne w większości są to aktorzy, którzy przypominają nam styl kina lat 80-tych i którzy własnymi osobowościami, stylem bycia i charakterem wykreowali postacie bohaterów danego gatunku i przyczynili się do jego naśladownictwa. Jednak kopie nie dorównują oryginałom i ludzi tych nic i nikt nie zastąpi...

Zachęcam do przedstawienia swojego punktu widzenia. Braki czego odczuwacie najbardziej; postaci, dawnego klimatu, sztucznej krwi w horrorach, nie nachalność efektów specjalnych...czy może coś innego?

Nagminny spam= ban
Tematy i posty smapuj?ce, zostaj? usuwane.
ja
Gość
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 06, 2007, 03:15:10 »

Troszke z innej beczki. Bardzo często oglądam stare komedie z ulubionymi aktorami: Steve Martin, John Candy, Chevy Chase..i wlasnie jesli chodzi o tego "ostatniego", serce mi sie kraja...Sama nie wiem dlaczego, bo to normalna kolej rzeczy, ale sami spójrzcie:

Sad

Katiuszka87
Początkujący
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Grudzień 23, 2008, 11:55:53 »

Nie zobaczymy już japońskich kreskówek z włoskim dubbingiem na Polonii 1 usmiech

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!