Forum Filmowe PlanetFilm.pl forum filmowe
Maj 18, 2012, 11:52:45 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Święci z Bostonu  (Przeczytany 2346 razy)
Damien
Bywalec
**

« : Czerwiec 26, 2007, 10:48:11 »

reżyseria Troy Duffy scenariusz Troy Duffy zdjęcia Adam Kane

krótki opis:
Dwóch braci, z pochodzenia Irlandczyków, zabija - w akcie dość swoistej samoobrony - dwóch członków rosyjskiej mafii. Zachęceni tym doświadczeniem braciszkowie utwierdzają się w przekonaniu, że są kimś w rodzaju aniołów zemsty zesłanych przez Boga w celu oczyszczenia świata z szumowin. Śladami ich krwawej krucjaty podąża agent FBI o homoseksualnych skłonnościach.

filmweb.pl

Film już dośc stary, jednak niedawno trafił w moję ręce, znajomi polecają ten film, jednak jakoś nie jestem przekoanny, jako że nie jestem fanem filmów akcji chciałbym rpośić o wasze opienie zly

Logan
Główny Redaktor
Bywalec

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 27, 2007, 12:31:12 »

Wg mnie film bardzo kiepski. Dwaj bracia zabójcy, wukonuja wyroki z modlitwą na ustach, wierząc, ze czynią wolę Boga. Dołącza do nich inny groźny morderca..którym okazuje się być ich ojciec. Nie jest to ciekawy film niezdecydowany

Nagminny spam= ban
Tematy i posty smapuj?ce, zostaj? usuwane.
adam
Bywalec
**

« Odpowiedz #2 : Lipiec 05, 2007, 07:50:10 »

Powiem Wam tak:
Naprawdę... nie wiedziałem podczas oglądania i teraz oco w tym chodzi... Totalnie kiepski film...
Chociaż znam kilka osób, które ten projekt chwalą... Dla nich szacunek... usmiech
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!