Forum Filmowe PlanetFilm.pl forum filmowe
Maj 18, 2012, 11:18:48 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Fantastic Four 2: Rise of the Silver Surfer  (Przeczytany 2225 razy)
Naczelny
Administrator
Początkujący

« : Czerwiec 23, 2007, 04:26:01 »

Link do artykułu.
Fantastic Four 2: Rise of the Silver Surfer

Jako osoba, ktora doskonale zna świat Marvela. Bohaterów, ich moce, słabości i wszelkie odchyłki, dość szybko wyrobiłem sobie opinię na temat tego filmu. Ta opinia i ocena jest bardzo niska.  usmiech
Relacje między całą grupą, są jak najbardziej zgodne z komiksami "Fantastic 4". Uważam jednak, ze skoro Silver Surfer ma w tej części filmu tak zaszczytną, niemał główną rolę, powinno bardziej sie zadbać o jego autentyczność, czyli podobieństwo do wersji komiksowej.
Surfer jest bardzo skomplikowany. Nietrafnie odzwierciedlono jego charakter. Filmowa i dość nagła przemiana była bardzo banalna i to mnie mocno rozczarowało. Dodatkowo ukazanie, ze deska jest głównym źródłem jego mocy...jest po prostu smieszne.  smiech
mati1989
zbanowany plagiator
Początkujący
*

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 23, 2007, 07:22:05 »

Nigdy nie miałem do czynienia z komiksową wersją przygód "Fantastycznej Czwórki" ale za to jak byłem mały oglądałem odcinki bajki o nich traktującej i oglądałem też bajkę o Srebrnym Surferze. Druga część jest o tyle lepsza od pierwszej ,że jest właśnie surfer. Mimo to nie bardzo przekonuje mnie umieszczenie postaci w rzeczywistości. Twierdze ,że gdyby to było animowane to wszystko wyglądałoby dużo lepiej.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!