Forum Filmowe PlanetFilm.pl forum filmowe
Maj 18, 2012, 11:18:24 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Revenge Of The Shaolin Master (1979)  (Przeczytany 1471 razy)
Logan
Główny Redaktor
Bywalec

« : Październik 10, 2007, 04:34:12 »

Ten film niestety nie zachwyca. Większość filmów kung-fu nakręconych poniżej roku 80-tego jest kiepska, i ten film własnie do tej kategorii nalezy. Fabuła banalna, całość zrobiona tylko po to, zeby "mieli się o co bić" nie patrząc na to, czy ma to sens czy nie.
Konwój transportujący pieniądze został napadnięty przez rabusiów, a jeden ze strażników strzegących transportu, oczywiście nasz główny bohater, ocalał jako jedyny i został oskarżony o kradzież tych pieniędzy. Ukrywał się, walczył..nie potrafię filmu przedstawić w sposób budzący ciekawość. Zazwyczaj walka końcowa odbywa się pomiędzy bohaterem i jego wrogiem. Tu w pewien sposób tez tak jest, ale dołączył "ktoś" kto swoimi umiejętnościami przewyższał wszystkich i to on rozprawił się z głównym czarnym charakterem. Nie spodobało mi się takie rozwiązanie, bo lubie wczuć się w role najważniejszych i głównych postaci w filmie, które zdążyłem poznać,  lecz ten osobnik, który odmienił  wszystko, był całkowicie nieznany. Jakis stróż prawa, który nagle wyskoczył jak Filip z konopi. Ten film w mojej ocenie, to zwykła strata czasu.

Nagminny spam= ban
Tematy i posty smapuj?ce, zostaj? usuwane.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!