Forum Filmowe PlanetFilm.pl forum filmowe
Maj 18, 2012, 11:17:33 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Undefeatable (Cynthia Rothrock, 1993)  (Przeczytany 1745 razy)
Logan
Główny Redaktor
Bywalec

« : Październik 10, 2007, 04:07:31 »

Dobry film, jestem właśnie po seansie. Nie widziałem go przez wiele lat, wiec czułem się, jakbym go widział pierwszy raz. Cynthia Rothrock gra kelnerke, która dorabia biorąc udział w nielegalnych walach, po to, zeby móc opłacać college/studia swojej młodszej siostry. Niestety jej siostra zostaje zamordowana, przez psychopatycznego morderce, mistrza sztuk walk, i C.R na własną rękę stara się wymierzyć sprawiedliwość. Śledztwem tych morderstw zajmuje sie policjant, tez dobry we wszelkich sposobach kopania po twarzy, wiec na końcu filmu poszatkowali psychola na amen.
Polecam.

Nagminny spam= ban
Tematy i posty smapuj?ce, zostaj? usuwane.
SHINGO
Początkujący
*

SHINGO

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Grudzień 10, 2007, 01:25:04 »

Świetny film i pod względem walk oraz kina akcji również chciałbym go do swojej kolekcji zdobyć na dvd ale jakoś dystrybutorzy się niekwapią aby te hity wznawiać na nośnikach dvd a jak już wypuszczą jak to np.zrobili z tytułem HYCEL z Lorenzo Lamasem to naprawdę tragedia dźwięk niby w 5:1 a jest w mono a obraz gorzej niż jakości vhs już lepiej z kasety sam bym to sobie zgrał naprawdę masakra szkoda słów.Filmik żeczywiście extra oraz muza w nim.

GIGABYTE: MA785GM-US2H , AMD Phenom II X4 940 Black Edition , GTX 470 1280MB/320Bit GDDR5 , 1TB Samsung 32 CASH , X-Fi Titanium Fatality Professional Sound Blaster , nagr.dvd Optiarc DVD RW AD-7191S , 6GB GEIL 800MHz , Chieftec 850W , Windows 7 Ultimate 64 bit.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!