Forum Filmowe PlanetFilm.pl forum filmowe
Maj 18, 2012, 11:14:55 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: FILMY KARATE NA NOŚNIKU DVD  (Przeczytany 3106 razy)
SHINGO
Początkujący
*

SHINGO

Zobacz profil WWW
« : Październik 08, 2007, 05:29:35 »

Poszukuję filmów akcji-karate na nośnikach dvd z takimi aktorami jak np.Cynthia Rothrock , Richard Norton , Bolo Yung , Don "THE DRAGON" Wilson , Matthias Hues , Olivier Gruner , Lorenzo Lamas , Mark Dacascos , Jeff Speakman , Jeff Wincott , Sasha Mitchel , Jalar Merchi , Billy Blanks , Michel Qissi.Jeśli ktoś posiada jakieś filmy z tymi aktorami proszę o kontakt nie interesują mnie kasety vhs , ściągane z neta , divixy itp.tylko w formacie i jakości dvd.Będę wdzięczny wszystkim którzy odpowiedzą na moją prośbę.

GIGABYTE: MA785GM-US2H , AMD Phenom II X4 940 Black Edition , GTX 470 1280MB/320Bit GDDR5 , 1TB Samsung 32 CASH , X-Fi Titanium Fatality Professional Sound Blaster , nagr.dvd Optiarc DVD RW AD-7191S , 6GB GEIL 800MHz , Chieftec 850W , Windows 7 Ultimate 64 bit.
Logan
Główny Redaktor
Bywalec

« Odpowiedz #1 : Październik 08, 2007, 08:30:28 »

Ech, tymi nazwiskami rozbudzasz wspomnienia.
Poszukujesz oryginałów na DVD i tej samej jakości, ale wydaje mi się, że w większości przypadków to niemożliwe. Z Dragonem Wilsonem, Grunerem i Dacascosem prawdopodobnie istnieją, ale pozostałe nazwiska to stare daty, i jeśli nawet są na DVD, to nie tak dobrej jakości.
Kiedyś na allegro udało mi się kupić kilka oryginałów starych filmów kung-fu i mimo, ze to oryginały, jakosc filmów jest bardzo kiepska. Dystrybutorom chyba nie opłaca się inwestować w poprawianie staroci i wrzucaniu na dvd poprawiajac tez jakosć filmu, bo to sie nie zwraca.
PS udało mi się wtedy kupić między innymi: "Master of Tiger Crane" i "Deadly Shaolin Longfist", w cenie 5 zł za sztuke Wink

Nagminny spam= ban
Tematy i posty smapuj?ce, zostaj? usuwane.
SHINGO
Początkujący
*

SHINGO

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Październik 08, 2007, 09:37:24 »

Mixy mogę Ci jakoś przesłać jak mi podasz swoje namiary GG lub SKYPE niewidzę problemu.

GIGABYTE: MA785GM-US2H , AMD Phenom II X4 940 Black Edition , GTX 470 1280MB/320Bit GDDR5 , 1TB Samsung 32 CASH , X-Fi Titanium Fatality Professional Sound Blaster , nagr.dvd Optiarc DVD RW AD-7191S , 6GB GEIL 800MHz , Chieftec 850W , Windows 7 Ultimate 64 bit.
Logan
Główny Redaktor
Bywalec

« Odpowiedz #3 : Październik 09, 2007, 08:46:34 »

Kiedys takie fight klipy ogladałem na youtube, ale jednak bardziej pasjonują mnie pełne filmy, niz tylko popisy sztuk walk. Lubie gdy wiadomo o co walczą i ogladać jak dochodzi do tej walki. Z zemsty, dla innych porachunków itp.

Nagminny spam= ban
Tematy i posty smapuj?ce, zostaj? usuwane.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!