Forum Filmowe PlanetFilm.pl forum filmowe
Maj 18, 2012, 11:13:48 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: ŻELAZNE ANIOŁY 2  (Przeczytany 3612 razy)
SHINGO
Początkujący
*

SHINGO

Zobacz profil WWW
« : Październik 08, 2007, 05:03:30 »

Witam poszukuję trylogi ŻELAZNYCH ANIOŁÓW jest to kino azjatyckie według mnie świetnie walki zrobione.Szególnie interesowałaby mnie część 2 bo według mnie najlepsza no ale każdy ma swój gust.Posiadam akurat tą właśnie część na vhs ale jest w opłakanym stanie bo kupiona z likwidowanej wypożyczalni video.Nie można na terenie Polski zdobyć tego filmu bo po pierwsze na dvd go chyba jak sądzę niewypuścił dystrybutor , po drugie to już nie istnieje dystrybutor a po trzecie to film z przełomu lat 80 - 90 chyba z 1987r ale nie jestem pewien na 100% więc cieżko będzie go gdzieś załatwić.Może ktoś z WAS go jednak posiada to proszę o info zaco będę wdzięczny osobie lub osobom.Pozdrawiam i czekam na wasze wiadomości.Główne role w tym filmie grali:Alex Fong , Moon Lee , Elaine Liu reżyserem była Theresa Woo.

GIGABYTE: MA785GM-US2H , AMD Phenom II X4 940 Black Edition , GTX 470 1280MB/320Bit GDDR5 , 1TB Samsung 32 CASH , X-Fi Titanium Fatality Professional Sound Blaster , nagr.dvd Optiarc DVD RW AD-7191S , 6GB GEIL 800MHz , Chieftec 850W , Windows 7 Ultimate 64 bit.
Logan
Główny Redaktor
Bywalec

« Odpowiedz #1 : Październik 08, 2007, 08:15:01 »

Około roku temu oglądałem trzecią część na którymś niemieckim kanale i myślałem, ze powyrywam sobie włosy z głowy z wrażenia. Również znam Iron Angels ze starych dobrych czasów i od wielu lat szukałem możliwości kupna oryginału, ale to niemal niemożliwe, z powodów, które wymieniłeś. Film niedostępny w Polsce. Nawet wersja VHS jest wielką rzadkością i zazdroszcze Ci jej, z całego serca Wink
Ta trylogia to prawdziwy skarb! Niestety jedyną wersję jaką posiadam, to kopia części pierwszej i drugiej, w jezyku włoskim
W części pierwszej gra Jang Lee Hwang, napewno go znasz z roli zabójcy w  "Pijanym Mistrzu" z J.Chanem.
Pozdrawiam

Nagminny spam= ban
Tematy i posty smapuj?ce, zostaj? usuwane.
selka
Początkujący
*

« Odpowiedz #2 : Kwiecień 06, 2008, 09:25:43 »

posiadam na komputerze wszystkie 3 części tego filmu, Iron Angels 1,2 i 3, Żelazne anioły 1 2 i 3, kontakt selka@buziaczek.pl
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!