Forum Filmowe PlanetFilm.pl forum filmowe
Maj 18, 2012, 11:12:55 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: KINO AKCJI , MUZYKA FILMOWA , MONTAŻ NA DVD  (Przeczytany 2490 razy)
SHINGO
Początkujący
*

SHINGO

Zobacz profil WWW
« : Październik 08, 2007, 04:34:41 »

Witam wszystkich mam na imię Maciej.Moją pasją jest montowanie filmów przeważnie walk np. z trylogi MATRIXÓW lub WEJŚCIA SMOKA gdzie po montażu w całość powstaje około 30 minutowy film.Interesuję się również mixowaniem muzyki przeważnie Italo Disco , grą w siatkówkę , przyrodą.Jesli ktoś również ma taką pasję jak montowanie filmów chętnie się wymienię wiedzą na ten temat.Człowiek całe życie się uczy na własnych błędach prawda???!!Pozdrawiam i liczę na odpowiedzi.

GIGABYTE: MA785GM-US2H , AMD Phenom II X4 940 Black Edition , GTX 470 1280MB/320Bit GDDR5 , 1TB Samsung 32 CASH , X-Fi Titanium Fatality Professional Sound Blaster , nagr.dvd Optiarc DVD RW AD-7191S , 6GB GEIL 800MHz , Chieftec 850W , Windows 7 Ultimate 64 bit.
Logan
Główny Redaktor
Bywalec

« Odpowiedz #1 : Październik 08, 2007, 08:08:05 »

Witaj na forum. Nie jest nas tu wielu, ale do rozmowy wystarczy i dwóch.
Mixowanie, bardzo bardzo czasochłonne zajęcie. Jeden jedyny raz skusiłem sie o zrobienie klipu i zajelo mi to prawie tydzien. Klip 30 minutowy, byłby dla mnie miesięczna mordęgą, więc podziwiam umiejętności Wink
Pozdrawiem i jeszcze raz witaj

Nagminny spam= ban
Tematy i posty smapuj?ce, zostaj? usuwane.
SHINGO
Początkujący
*

SHINGO

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Grudzień 10, 2007, 01:09:22 »

Witam i dzięki za odpowiedź fakt jest to bardzo czasochłonne tu muszę przyznać Ci rację ale zato efekt końcowy jest zaskakujący i aż cieszy oczy jak się ogląda to na kinie domowym.Poszukuję w jakości dvd filmów IRON ANGELS jest to trylogia ( ŻELAZNE ANIOŁY ) z Moon Lee , Alex Fong oraz Elaine Liu reżyserem jest Theresa Woo najbardziej zależałobymi na części 2 mam ją na vhs ale w bardzo opłakanym stanie bo kupiona z likwidowanej wypożyczalni video.Szukam nawet na necie ale z fatalnym skutkiem niemogę znajść tego na płycie dvd.Jeśli będziesz wstanie mi pomóc lub ktoś z forumowiczów będę naprawdę ogromnie wdzięczny za pomoc w zdobyciu tego tytułu.Pozdrawiam i liczę na odpowiedzi od WAS!!!!!

GIGABYTE: MA785GM-US2H , AMD Phenom II X4 940 Black Edition , GTX 470 1280MB/320Bit GDDR5 , 1TB Samsung 32 CASH , X-Fi Titanium Fatality Professional Sound Blaster , nagr.dvd Optiarc DVD RW AD-7191S , 6GB GEIL 800MHz , Chieftec 850W , Windows 7 Ultimate 64 bit.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!