Forum Filmowe PlanetFilm.pl forum filmowe
Maj 18, 2012, 11:12:08 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Shaolin Temple 2  (Przeczytany 1875 razy)
Logan
Główny Redaktor
Bywalec

« : Wrzesień 13, 2007, 09:32:40 »

Pisze ostrzegawczo. Mimo, ze to film z Jetem Li, naprawde odradzam go nie tylko miłośnikom kopanek, ale i każdemu, kto nie chce się irytować oglądając kung-fu wygłupy w wykonaniu dzieciaków Huh?
Nie wiem, czy warto streszczać fabułe..Ot dwie rodziny mieszkające po sąsiedzku, w której dzieciaki są w liczebności lemingów, mają jakieś tam waśnie i rywalizują z sobą, w sposób bardzo głupkowaty. Oglądając te badziewie, przypomniały mi się "Małolaty ninja"  Sad
Straszna szmira.

Nagminny spam= ban
Tematy i posty smapuj?ce, zostaj? usuwane.
Naczelny
Administrator
Początkujący

« Odpowiedz #1 : Wrzesień 15, 2007, 03:00:25 »

Hm, jakoś nie kojarze tego filmu. Pamietam cześć pierwszą, gdy zabito mu ojca. Pamiętam trzecią, gdy został wraz z bratem wygnany z Shaolin, ale części drugiej nie znam. Nie wiem jak to sie stało, ale nie znam roll
Logan
Główny Redaktor
Bywalec

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 16, 2007, 05:27:55 »

Na części pierwszej byłem kiedyś w kinie, laata temu. W tej drugiej części, podobał mi się tylko jeden moment. Walka dwojga dzieciaków. Dziewoja ok 10 letnia i brzdąc w tym samym wieku, ona walczyła stylem pięść węża a on styl małpy usmiech Rozśmieszyło mnie to troche i to chyba jedyne pozytywne wrażenia z tego filmu.

Nagminny spam= ban
Tematy i posty smapuj?ce, zostaj? usuwane.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!