Forum Filmowe PlanetFilm.pl forum filmowe
Maj 18, 2012, 11:07:24 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Pierwszy VHS  (Przeczytany 2097 razy)
Logan
Główny Redaktor
Bywalec

« : Sierpień 05, 2007, 02:02:56 »

Temat może się wydawać śmieszny, ale może się rozwinąć, jeśli przypomnimy sobie stare dobre czasy, gdy siedzieliśmy do nocy przed naszym Video, i co półtorej godziny zmienialiśmy kasete Wink
Firmy, swojego pierwszego odtwarzacza nie pamiętam, ale doskonale pamiętam wygląd. Kasete nie wsuwało się do środka, jak to zazwyczaj bywa, ale wkładało się od góry tak, jakby położyć zwykły magnetofon kasetowy i w taki sam sposób otwierała się kieszonka...to był sprzęt  Wink

Nagminny spam= ban
Tematy i posty smapuj?ce, zostaj? usuwane.
Naczelny
Administrator
Początkujący

« Odpowiedz #1 : Sierpień 07, 2007, 11:47:57 »

To były czasy. Gdy przyszła moda na VHSy nie było nas stać na magnetowid czy odtwarzacz, a na filmy chodziłem do rodzinki. Pierwsze filmy jakie oglądałem, to były z Bruckiem Lee i Jackie Chanem. Z tym ostatnim to "Wąż w cieniu orła" i "Pijany mistrz", które oglądałem nałogowo. Wink
Gdy wreszcie udało sie nabyć magnetowid, to był to jakis Digital, ale pamiętam, ze jak na tamte czasy, bił inne na głowe...miał 4 głowice hehe.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!