Forum Filmowe PlanetFilm.pl forum filmowe
Maj 18, 2012, 10:51:06 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Punisher  (Przeczytany 1720 razy)
Damien
Bywalec
**

« : Czerwiec 29, 2007, 07:26:14 »

Frank Castle właśnie zakończył karierę agenta od zadań specjalnych. Na jego nieszczęście podczas ostatniej akcji zginął syn gangstera Howarda Sainta. Nietrudno domyślić się, że szykowana jest zemsta. Miał zginąć sam Castle, ale żona Sainta zażądała by zginęła cała jego rodzina. Tak też się stało. Jednak nie do końca plan się powiódł. Castle przeżył. Został jednak pozbawiony wszystkiego, czym żył... stracił miłość, marzenia, sens egzystencji... całe dobro, jakie w nim kiedyś istniało... Co zostało? Chęć zemsty? Nie, to nie będzie zemsta, to będzie kara...

źródło: filmweb.pl

czy ktoś oglądał ten film i może cokolwiek dobrego o nim powiedzieć? Film ten lezy u mnie na półce chyba od pół roku i jakoś specjalnei sienie palę do oglądnięcia, moze dlatego ze gra tam Travolta, za którym specjalnie nie przepadam, tak czy inaczje będę wdzięczny za jakiekolwiek obiektywne opinie na temat tego filmu.

Logan
Główny Redaktor
Bywalec

« Odpowiedz #1 : Lipiec 02, 2007, 09:25:55 »

To Twoj chyba dwudziesty post, w ktorym piszesz o jakims filmie, ktory lezy u Ciebie na polce od roku, ale go nie widziales. Kupujesz filmy po to, zeby zbierały kurz?  roll

Co do filmu, to mimo całego tragizmu itp, ogląda mi się go całkiem lekko. Postać Punishera, wole jednak graną przez D. Lundgrena (89 rok)
I czekam na część drugą, ktora ma sie ukazac w tym roku. Nastawienie mam względem filmu optymistyczne  Wink

Nagminny spam= ban
Tematy i posty smapuj?ce, zostaj? usuwane.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!